+36 30 494 0202 info@szeretetavalasz.hu

Jótékonysági rendezvények

//

Nick Vujicic Magyarországon: A sérültek társadalmi integrációjának elősegítése fontos feladat egyesületünk számára. 2013. áprilisában ennek szellemében a Nem Adom Fel Alapítvánnyal és az Ez az a nap! Szervezőirodával közösen egyesületünk meghívta Magyarországra Nick Vujicic-ot, aki motivációs előadássorozatot tartott Budapesten, Debrecenben és Pécsen, saját küzdelmével hitelesen képviselve azt, hogy semmi sem lehetetlen annak, aki hisz, küzd és nem adja fel. A végtagok nélkül született előadó teljes ellátását, utaztatását és kommunikációját a Szeretet a Válasz Egyesület szervezte meg Nick magyarországi tartózkodása idején.

 

Svájci Turné: 2013 októberében egy 26 fős integrált csoporttal, melyben sérült zenészek és szendrőládi hátrányos helyzetű gyerekek egyesületünk szervezésében egy hétre Svájcba és Liechtensteinba látogattunk. A sokszínű program mellett a zenekar és a gyermekkórus öt fellépésen mutatta be a magyar és roma dalokból és a sérült zenekar bátorító üzenetéből álló előadását. A sérültek társadalmi integrációjának elősegítése fontos feladat egyesületünk számára.

2013. áprilisában ennek szellemében a Nem Adom Fel Alapítvánnyal és az Ez az a nap! Szervezőirodával közösen egyesületünk meghívta Magyarországra Nick Vujicic-ot, aki motivációs előadássorozatot tartott Budapesten, Debrecenben és Pécsen, saját küzdelmével hitelesen képviselve azt, hogy semmi sem lehetetlen annak, aki hisz, küzd és nem adja fel. A végtagok nélkül született előadó teljes ellátását, utaztatását és kommunikációját a Szeretet a Válasz Egyesület szervezte meg Nick magyarországi tartózkodása idején.

1%

A Szeretet a Válasz Egyesület hétről hétre, napról napra azon munkálkodik, hogy enyhítse a hátrányos helyzetből fakadó nehézségeket. Köszönjük, hogy adója 1%-val segíti munkánkat!

Adományozás