+36 30 494 0202 info@szeretetavalasz.hu

Önkénteseink

//

Önkéntes együttműködés keretében a budapesti Britannica International School diákjaival borsodi kisgyerekeket ajándékoztunk meg, 800 karácsonyi csomagot adtunk át személyesen Tornanádaskán, Szinben, Szendrőládon és Martonyiban.
A diákok részt vettek minden héten a mosolyterápiánkon a János kórház gyermekosztályán, és gyermekotthonos foglalkozásainkon.

Idén más gimnáziumok is együttműködésre kérték fel egyesületünket a diákok közösségi munka teljesítése érdekében.

A Nemzetközi Pető Intézetben immáron a negyedik éve tartunk ingyenes zenés, angol nyelvi fejlesztő foglalkozásokat az óvodáskorú sérült gyermekek részére, melyben az önkéntes diákok is részt vesznek.

Unmasked zenekar: http://www.facebook.com/Unmasked
2013. márciusa óta zenélünk ebben a felállásban.

A zenekar különlegessége abban rejlik, hogy minden egyes tag külön zenei egyéniséggel rendelkezik, mindenki más műfajban mozog szívesen. Mégis megtaláljuk azokat a közös pontokat, amik mentén haladva egyénit és újat tudunk alkotni.

A zenekar ideológiájáról röviden: szeretnénk egy kicsit kilógni a mai zene iparnak elnevezett masszából. Inkább értéket szeretnénk teremteni és nem tudomást venni az értéktelenről.

Ezen felbuzdulva zenekarunk tagjai együttműködnek a Szeretet a Válasz Közhasznú Egyesülettel, akikkel közösen próbálunk zenét tanítani, zenét vinni nehéz helyzetbe került gyerekek életébe.

Ezúton is szeretnénk megköszönni támogatásukat.
A céljaink nagyon egyszerűek: színpadon lenni, zenélni, élvezni, eljuttatni a dalainkat a tömeghez, de közben hitelesnek maradni.